King Frit, beter vindt u niet! Kom snel langs.

02 880 54 14

Huisbereide hamburgers met diverse sauzen
Unieke King Burger

Bent u fervent liefhebber van hamburgers en woonachtig in Ternat? Of gewoon op doortocht in de streek? Dan moet u zonder twijfel de heerlijke burgers van Frituur King Frit proeven. Er wordt gestreefd naar versheid en creativiteit in het hele aanbod. Alle burgers worden bovendien in huis bereid. 

Vers vlees van de slager

Wij gebruiken puur, vers vlees van de kwaliteitsslager voor het creëren van de beste hamburgers regio Ternat. Op die manier zijn we zeker dat we u producten kunnen aanbieden die top zijn. Ook de satés bereiden we volledig zelf. 

Blikvangers

Onze blikvangers zijn onze speciale King Burgers. Daarvan hebben we de King Beef Burger en de King Chicken Burger. Voor wie geen vlees eet, hebben we ook een Veggie King Burger bedacht. Zin in iets anders? Kies dan voor één van onze andere snacks. Ook onze mitraillette is meer dan het proeven waard. 

Bestelling en contact

Loopt het water u reeds in de mond bij het lezen van al dat lekkers? Kom gerust eens langs bij ons. Wilt u vooraf uw bestelling plaatsen? Contacteer ons dan zeker en wij zorgen dat u niet lang hoeft te wachten.

Doorlopend open
11u30 – 22u30

Sluitingsdag
= dinsdag

Open op

feestdagen